Kristalni eliksir

živa voda

Šta je kristalni eliksir?

Eliksir od kristala ili energizirana voda je pitka voda u koju stavimo odgovarajuće prirodne kristale koji prenose energiju, vibracije i informacije u vodu i dobivamo eliksir koji:

  • poboljšava imunitet
  • povećava energiju
  • smanjuje stres
  • poboljšava cirkulaciju
  • uklanja blokade energije
  • smanjuje nervozu, tesnobu…

Djelovanje kristalnog eliksira ovisi od energije i informacije kristala koje smo upotrijebili.
 

  • Gorski kristal: povećanje energije i imuniteta,
  • Ružičasti kvarc: srce i cirkulaciju,
  • Ametist: za glavobolju i cirkulaciju
  • Dimni kvarc: plodnost i reproduktivni organi
 živa voda u boci

Kako vam eliksir pomaže?

Voda je najbolji fizički provodnik i ponaša se kao spužva za vibracije i energiju oko nje. Zbog toga je voda najbolji medij za prenos vibracije iz kristala.

Kad se pije voda iz izvora, takva voda je “živa”, ima u sebi vibraciju prirodnog okruženja, vibraciju zemlje, minerala i stijena kroz koje ona prolazi pa je visoko energizirana i čista.

Voda u cevovodu nema dodir sa tim vibracijami te zbog fluora i klora izgubi svojstvo visokih vibracija i postaje “mrtva” i nosi negativne informacije.

Najlakši način za unovičnu energizaciju vode je dodati vodi kristal, kojima se zbog savršen atomske strukture omogućava primanje, pohranjivanje i odašiljanje velike količine energije.

Lepo dizajnirana i prenosna flaša sa kristalima Gems-Vibes vam omogućava jednostavnu energizaciju i stvaranje “žive” vode. 

Šta znamo o kristalnom eliksiru?

Pozitivni utjecaji kristala na čovjekovo zdravlje poznati su od doba Egipćana i Grka koji su poznavali i koristili blagotvorna svojstva kristala. Ne radi se o nikakvim nadnaravnim vibracijama, nego o fizikalno mjerljivim zvučnim valovima i elektromagnetskim frekvencijama koje se prenose iz kristala u vodu.

U novije doba su naučnici dokazali da voda “pamti”. 
Teoriju je postavio francuski imunolog dr. Jacques Benveniste. Njegov naslednik, dobitnik nobelove nagrade prof. Luc Montagnier, je uspeo da dokaže prenos informacije na kristale vode. 

Japanski naučnik Masaru Emoto je istraživao kako se kristali vode menjaju u zavisnosti od informacija i energija i osjećaja koje im prenosimo. 

Kristalni eliksir

Kako dobijamo Kristalni eliksir?

w

U bocu s kristalom dodamo vodu

Voda upija i čuva vibracije dragoga kamena

Vibracija i energija se prenosi na vodu

Sačuvane vibracije se prenose na živo tkivo

[

Vibracije kristalnog eliksira vam pomažu

Vibracije povećavaju spiritualno i fizično zdravlje